Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter

oplossing om snurken en apneu te voorkomen

De beste methode om snurken op te lossen is het opheffen van het vibreren van de zachte weefsels van de keelholte. Dit is mogelijk door ruimte te maken door de onderkaak met behulp van een snurkbeugel of apneubeugel licht naar voren te duwen. U kunt de beugel zelf instellen zodat de ideale instelling kan worden bepaald. De snurkbeugel of apneubeugel is al in 2001 door de wetenschap bestempeld als de meest effectieve bewezen behandeling tegen snurken en slaapapneu.

op maat gemaakt

oplossing tegen snurkenDe snurkbeugel of apneubeugel wordt op maat gemaakt op basis van een afdruk van uw tanden.  Hierdoor past de beugel uiterst precies in uw mond en is deze comfortabel om te dragen tijdens het slapen.

hoogwaardig materiaal

oplossing tegen snurkenDe snurkbeugel of apneubeugel wordt samengesteld uit speciaal medische kunststof. Dit materiaal voorkomt irritaties, garandeert een uitstekende pasvorm en is prettig in de mond. Het materiaal is eenvoudig schoon te houden.

werking snurkbeugel of apneubeugel

Een snurkbeugel of apneubeugel voorkomt de blokkering door licht de onderkaak naar voren te duwen. Hierdoor wordt het snurken aanzienlijk verminderd of zelfs compleet voorkomen. Ook slaapapneu wordt hierdoor opgelost doordat de luchttoevoer niet langer wordt geblokkeerd.

 

De snurkbeugel of apneubeugel wordt op basis van een afdruk van uw tanden gemaakt. Afhankelijk van het type beugel is het resultaat al binnen enkele weken gebruiksklaar. Uiteraard begeleiden wij u bij het gebruik van de beugel. Wij zijn pas tevreden als u niet meer wakker ligt van snurken of slaapapneu.

somnodent snurk- en apneubeugels

Wereldwijd zijn SomnoDent snurk- en apneubeugels al jaren de best verkochte beugels. Simpelweg omdat er geen betere beugels bestaan. SomnoDent is dan ook de Gouden Standaard onder de snurk- en apneubeugels. SomnoMed is niet alleen de grootste snurkbeugel-fabrikant te wereld, het is bovendien de snelst groeiende.

 

Plan van aanpak

Nu u weet hoe snurken wordt veroorzaakt en hoe het opgelost kan worden, is het zaak om contact op te nemen met de Snurkpoli. Maak een afspraak en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden.

Belangrijke informatie


wereldwijd succes

Wereldwijd heeft de snurkbeugel of apneubeugel al tienduizenden mensen weten te helpen met het oplossen van het snurkprobleem. Eenvoudig in gebruik en in 96% van de gevallen bewezen succesvol.

 

Het is slechts een kleine stap om een afspraak te maken en het probleem nu aan te pakken.

Maak een afspraak

Niet goed? Geld terug!

Bent u niet tevreden over de snurkbeugel of apneubeugel en werkt deze na twee controle bezoeken aan de praktijk nog steeds niet optimaal, dan krijgt u het aankoop bedrag van de beugel retour. Lees de voorwaarden.