De Snurkpoli is opgericht door tandarts Yvo van den Broek. Yvo is overleden op 8 juli 2019. Hij leed zelf aan apneu en kende als geen ander de problemen en risico’s. Om die reden wilde hij de bestaande, effectieve oplossing voor een groot publiek toegankelijk maken. De Snurkpoli was zijn middel om dit doel te bereiken, met veel inzet en energie heeft hij zich hier de afgelopen jaren op gericht. We missen Yvo, maar zijn ideeën en oprechte motivatie leven voort in De Snurkpoli.

Netwerk van gespecialiseerde tandartsen

De Snurkpoli is een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde tandartspraktijken waar cliënten terecht kunnen met hun slaapapneu- en snurkproblemen. De Snurkpoli helpt haar cliënten op een toegankelijke en kwalitatief hoogstaande manier.

Kwaliteitsborging: NVTS-accreditatie

Alle tandheelkhundige behandelaars die zijn aangesloten bij De Snurkpoli zijn gespecialiseerd in de behandeling van slaapapneu en snurken. Zij hebben hiervoor de accreditatie behaald van de NVTS: Nederlandse Vereniging van Tandheelkundige Slaapgeneeskundigen.

Een geaccrediteerde behandelaar dient zich te houden aan vaste protocollen. Er worden strikte eisen gesteld aan de kwaliteit van consultatie, de behandeling, voorlichting aan en communicatie met patiënten en collega’s.

Met hun jarenlange ervaring, internationale scholing en opgebouwde kennis en kunde zijn onze medici  autoriteiten op tandheelkundig slaapgeneeskundig gebied. Ze houden zich dagelijks bezig met het verhelpen van snurkproblemen en slaapapneu.

Aangesloten tandartsen

Margit Lawant is tandarts en sinds 1997 eigenaar van Tandartspraktijk Lawant in Eelderwolde, Groningen. In 1991 voltooide zij de opleiding Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Margit is al jarenlang gespecialiseerd in behandeling van slaapapneu en snurken. Zij heeft als een van de eersten haar accreditatie behaald bij de Nederlandse Vereniging van Tandheelkundige Slaapgeneeskundigen.

Vestiging Groningen

 

Niek Gerlach is kaakchirurg. Hij voltooide in 2001 de opleiding Tandheelkunde en studeerde aansluitend Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na zijn opleiding tot Mond, Kaak en Aangezichtschirurg promoveerde hij tot doctor. In 2019 heeft hij zijn Master of Science in de Aangezichtschirugie behaald. Niek is NVTS-gecertificeerd en werkt in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Ziekenhuis Bernhoven.

Vestiging Uden

 

Privacy statement en klachten

De Snurkpoli is een netwerk van zelfstandige tandartspraktijken. Iedere praktijk heeft zijn eigen privacy-verklaring en klachtenprocedure. U vindt deze op de website van de deelnemende tandartsen.

Partners

De Snurkpoli werkt nauw samen met vooraanstaande medische centra en ziekenhuizen. Doel hiervan is vooral om tijdig de juiste diagnose te kunnen stellen. Daarnaast wordt continu aandacht besteed aan het verbeteren van de diagnose- en behandeltechnieken.

Saraja slaapcursus

 

 

Nederlands Slaap Instituut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer over de oplossing tegen snurken en apneu →