Apneu beugel; de oplossing voor uw slaapapneu

Herkent u de volgende klachten?

 • Zwaar snurken met een stokkende ademhaling, gevolgd door harde snurk-uithalen
 • Hartfalen of een hartaanval
 • Een hersenbloeding in het verleden
 • Ochtendhoofdpijn
 • Depressie of burn-out
 • Overgewicht of diabetes 2
 • Verstoorde schildklierwerking
 • Aderverkalking of een te hoog cholesterolgehalte
 • Hoge bloeddruk
 • Glaucoom

Dit zijn allemaal symptomen van slaapapneu. De kans is reëel dat u aan deze gevaarlijke aandoening lijdt. Kom daarom vandaag nog in actie.

Slaapapneu is een gevaarlijke en lastige aandoening. Blokkades door zacht weefsel kunnen ervoor zorgen dat de ademhaling volledig stopt tijdens uw slaap. Soms een paar secondes, maar het kan oplopen tot minuten. Op dat moment ontstaat een bijzonder gevaarlijke situatie waarbij uw leven in gevaar komt. De slaapapneu beugel zorgt ervoor dat uw ademhaling gewoon door blijft gaan tijdens uw slaap.

Gebruikt u op dit moment een CPAP-masker en kunt u hier niet tegen, biedt dit geen oplossing of zoekt u een comfortabelere oplossing, dan is de apneu beugel een sterk alternatief. De kosten hiervoor worden nagenoeg altijd vergoed door de zorgverzekeraar aangezien het gaat om een slaapapneu en dit een gevaarlijke aandoening is.

Waarom kiest u voor een slaapapneu beugel?

Slaapapneu kan gepaard gaan met flink gesnurk en is op zichzelf al een gevaarlijke aandoening omdat het stokken van de ademhaling nooit een positief iets is. Een slaapapneu beugel zorgt ervoor dat het snurken ophoudt en de ademhaling gewoon door blijft gaan wanneer u slaapt. De beugels zijn ontwikkeld vanuit de wetenschap van de tandheelkunde en de slaapgeneeskunde. Ze zijn zo effectief mogelijk gemaakt, plus comfortabel, wat minstens zo belangrijk is. Het gaat namelijk wel om de kwaliteit van uw slaap en nachtrust. Onze slaapapneu beugels zijn daarom altijd op maat gemaakt. Zo weten we zeker dat u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit en een effectieve oplossing voor uw probleem.

Die persoonlijke aanpak is niet mogelijk via het internet. Daarom raden we u vooral aan om contact op te nemen met ons, zodat we direct een afspraak in kunnen boeken met een van onze specialisten op een fysieke locatie, waar we u direct op maat verder helpen.

Voordelen van de snurkbeugel

 • Wetenschappelijk bewijs toont keer op keer aan dat een snurkbeugel de meest effectieve en comfortabele behandeling is tegen snurken en apneu.
 • Onze snurkbeugels zijn onopvallend en wennen binnen enkele dagen.
 • De snurkbeugel is voor snurk- en apneupatiënten het onmisbare hulpmiddel om uitgerust op te staan.
 • 90% van de gebruikers draagt de snurkbeugel 5 jaar of langer.
 • We luisteren goed naar uw vragen en wensen en vinden samen met u de meest effectieve antisnurk- en apneubehandeling.
 • Niet goed? Geld terug! Met een snurkbeugel van SomnoMed loopt u geen financieel risico.

Wanneer kiest u voor een slaapapneu beugel?

Waarom de Snurkpoli?

 • Uw snurk- of apneubeugel is binnen 3 weken gereed.
 • Geen wachtlijsten.
 • Al meer dan 10 jaar aan de top.
 • Gespecialiseerd in het aanmeten van MRA snurk- en apneubeugels.
 • Beste behandelresultaten en nazorg.
 • Hoogste cliëntbeoordelingen.
 • Persoonlijke aandacht.
 • Meerdere vestigingen in Nederland.

De standaard MRA-beugel is bedoeld om snurken tegen te gaan bij mensen die geen slaapapneu hebben. Mensen met een slaapapneu sturen we door naar de huisarts of een van de onze partners voor verder onderzoek. Uit het onderzoek kan blijken dat u een professionele slaapapneu beugel nodig heeft of een CPAP-masker. Veel van onze klanten hebben aangegeven dat zij de voorkeur geven aan de slaapapneu beugel omdat deze comfortabeler is tijdens het slapen. Ook zijn er mensen die simpelweg niet tegen het masker kunnen en daarom kiezen voor de beugels.

Apneu beugel

Dé specialist in Nederland bij slaapproblemen

De slaapapneu en MRA-beugels hebben meer dan een half miljoen mensen over heel de wereld geholpen. Zoekt u een professionele slaapapneu beugel op maat met de beste prijs-kwaliteitverhouding, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in Nederland op het gebied van het oplossen van snurkproblemen en het verstrekken van professionele slaapapneu beugels. Met onze kennis, professionele aanpak en persoonlijke aandacht voor uw situatie, kunnen we garanderen dat u bij ons altijd aan het juiste adres bent.

Kiest u ook voor de apneu beugel?

Heeft u een slaapapneu en zoekt u de perfecte oplossing of heeft u een CPAP-masker en wilt u een prettigere oplossing? Dan neemt u vandaag nog contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en bieden altijd slaapapneu beugels op maat voor al onze klanten. De kosten worden doorgaans volledig vergoed door uw zorgverzekeraar wanneer het gaat om een slaapapneu; ook hierbij helpen we u graag verder zodat u direct de juiste papieren heeft om in te leveren bij uw verzekeraar. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op het ‘niet goed = geld terug’ beleid waarmee u zeker weet dat u bij ons in goede handen bent voor de oplossing voor uw slaapapneu probleem.

Snurkbeugel bij 96% succesvol

Kom nu in actie

Stoppen met snurken

Wilt u een oplossing voor uw gesnurk, de slapeloze nachten of de overlast voor uw partner? De Snurkpoli is expert op het gebied van snurkproblemen en helpt u van uw klachten af!

Doe de snurktest

Slaapapneu behandelen

Snurken kan een indicatie zijn van slaapapneu (OSAS). Dit is een aandoening waarbij de ademhaling meerdere keren per uur achterwege blijft. Slaapapneu brengt serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee.

Doe de apneutest

Slaapapneu behandelen

Snurken kan een indicatie zijn van slaapapneu (OSAS). Dit is een aandoening waarbij de ademhaling meerdere keren per uur achterwege blijft. Slaapapneu brengt serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee.

Doe de apneutest

Direct een afspraak maken

Wereldwijd heeft de snurkbeugel al meer dan 500.000 mensen geholpen met het oplossen van het snurkprobleem. De snurkpoli heeft meerdere vestigingen in het land. Maak nu een afspraak en stop ook met snurken!

Direct een afspraak maken