Snurkpoli Groningen - Tandartspraktijk Lawant

De Snurkpoli Groningen is onderdeel van Tandartspraktijk Lawant, een praktijk met een zeer hoog kwaliteits- en serviceniveau. Er wordt gewerkt met hoogwaardige, innovatieve apparatuur, er is expertise in complexe problemen en het team volgt continu de meest actuele scholing. Om het hoge niveau te behouden wordt er daarnaast samengewerkt met externe partijen, waaronder medische centra, slaapcentra, tandtechnisch laboratorium Goedegebuure en Somnomed.

Tandarts Margit Lawant behaalde haar accreditatie bij de NVTS (Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde) om slaapapneu te behandelen als een van de eersten in Nederland. Inmiddels heeft zij zeer velen succesvol van hun snurk- en of apneuprobleem afgeholpen. Dankzij haar jarenlange ervaring en goede netwerk weet zij voor vrijwel elke patient een passende oplossing.

De behandelingen vinden plaats in een comfortabele en persoonlijke omgeving. Het team werkt op prettige wijze samen en alle medewerkers zijn zich zeer bewust van het vertrouwen dat de cliënt in hen stelt. De praktijk is gevestigd op steenworp afstand van het natuurgebied rond de Hoornse Plas. Er worden ruime openingstijden gehanteerd en er is eigen parkeergelegenheid. De locatie is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer, er is een bushalte recht voor het pand. De praktijk is probleemloos toegankelijk voor minder validen of mensen in een rolstoel.

Groningerweg 93-95,
9766 TM Eelderwolde

Voor een afspraak bel 050 309 68 52 of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier Groningen