Snurkpoli Heerhugowaard - MRA Centrum Noord-Holland, Kliniek voor Tandheelkunde U5

Snurkpoli Heerhugowaard is onderdeel van MRA Centrum Noord-Holland. Het is gevestigd in Kliniek voor Tandheelkunde U5 in Heerhugowaard. Snurkpoli Heerhugowaard gebruikt hoogwaardige, innovatieve apparatuur, deskundigheid in complexe problemen is ruim aanwezig en het team volgt continu de meest actuele scholing. Voor een hoog behandelniveau wordt er samengewerkt met tal van externe partijen, waaronder medische centra, slaapcentra, tandtechnisch laboratorium Goedegebuure en SomnoMed.

Rik Aaftink van MRA Centrum Noord-Holland is de drijvende kracht achter Snurkpoli Heerhugowaard. Hij is opgeleid tot slaapgeneeskundig tandarts en geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS). Rik is specialist in slaapstoornissen, zoals slaapapneu, en de behandeling daarvan. Daarvoor staat hij in nauw contact met huisartsen, orthodontisten en KNO- en longartsen in ziekenhuizen in de regio. En met het NSI, Ksyos en Nuevo Care voor slaaponderzoeken. Dankzij zijn ervaring en goede netwerk kan hij voor vrijwel elke cliënt een passende oplossing bieden.

De behandelingen vinden plaats in een comfortabele en persoonlijke omgeving. Het team werkt op prettige wijze samen en alle medewerkers zijn zich zeer bewust van het vertrouwen dat de cliënt in hen stelt. Snurkpoli Heerhugowaard is goed bereikbaar per openbaar vervoer (gevestigd vlakbij het station van Heerhugowaard) en er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Umbriellaan 5,
1702 AJ Heerhugowaard

Voor een afspraak bel 072 534 83 50, stuur een mail naar U5, Kliniek voor Tandheelkunde of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier Heerhugowaard