Afhankelijk van het slaapcentrum duurt het vaak 3 tot 6 maanden voordat er een diagnose slaapapneu is gesteld. De Snurkpoli heeft echter met diverse slaapcentra unieke afspraken kunnen maken om de doorlooptijd terug te brengen tot 3 tot 6 weken. Bovendien kunnen wij in veel gevallen de slaapregistratie ook bij u thuis laten plaatsvinden. U slaapt dan in uw eigen bed en in uw eigen vertrouwde omgeving.

Binnen een week zijn de resultaten van het onderzoek bekend en worden zij door medisch specialisten (neuroloog en KNO-arts) beoordeeld. Eén tot drie weken later is de diagnose gesteld en kunnen we aan de behandeling beginnen.

De Snurkpoli heeft met 90% van de zorgverzekeraars vergaande afspraken gemaakt over machtigingen en vergoedingen, waardoor de voorheen langdurige machtigingsprocedure voor vergoeding tot het verleden behoort en wij de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar kunnen zenden. Dat is wel zo handig voor u.

Zodra de indicatie voor een snurkbeugel is afgegeven, beginnen wij met het aanmeten van de snurkbeugel. Uw beugel is dan binnen drie tot vier weken klaar.

Maak direct een afspraak →