Snurkpoli Lansingerland - De Snurktandarts

De Snurkpoli Lansingerland is onderdeel van De Snurktandarts, een praktijk waarin professionaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan. De Snurktandarts is een nieuwe praktijk, volledig gericht op de behandeling van snurken en slaapapneu.

Tandarts Wendy van Nassau heeft in 2014 haar accreditatie behaald bij de NVTS, Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde. Na meer dan 20 jaar als algemeen tandarts te hebben gewerkt, behandelt zij nu enkel nog mensen met slaapapneu of snurkproblemen. Zij werkt samen met meerdere ziekenhuizen en slaapklinieken in de omgeving. Door haar ervaring, gebruik van moderne technieken en door goed te luisteren naar het verhaal van de patiënt heeft Wendy al veel mensen naar tevredenheid kunnen helpen.

De Snurktandarts is gevestigd aan de Westerwater 4b in het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs. De praktijk is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. U vindt De Snurktandarts schuin tegenover de Hema en Albert Heijn, boven Roobol. De praktijk is gevestigd op de 1e verdieping, maar door de aanwezigheid van een lift toch goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers.

Westerwater 4b
2651 MX Berkel en Rodenrijs

Voor een afspraak bel 010 210 56 90, stuur een mail naar De Snurktandarts, of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier Lansingerland