MRA-beugel; snurkbeugels op maat en de MRA-beugel kosten

Herkent u de volgende klachten?

 • Zwaar snurken met een stokkende ademhaling, gevolgd door harde snurk-uithalen
 • Hartfalen of een hartaanval
 • Een hersenbloeding in het verleden
 • Ochtendhoofdpijn
 • Depressie of burn-out
 • Overgewicht of diabetes 2
 • Verstoorde schildklierwerking
 • Aderverkalking of een te hoog cholesterolgehalte
 • Hoge bloeddruk
 • Glaucoom

Dit zijn allemaal symptomen van slaapapneu. De kans is reëel dat u aan deze gevaarlijke aandoening lijdt. Kom daarom vandaag nog in actie.

De MRA-beugel is de perfecte oplossing bij snurkproblemen. Een MRA-beugel zorgt ervoor dat het snurken ophoudt, omdat het weefsel niet meer vibreert in de keelholte wanneer er meer ruimte gemaakt is. Een snurkbeugel (MRA) drukt de onderkaak iets naar voren om de ruimte te creëren. Aangezien de MRA-beugels ontwikkeld zijn vanuit de kennis van de tandheelkunde en de slaapgeneeskunde, weet u zeker dat dat je altijd de beste kwaliteit heeft. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de MRA-beugel kosten. Op onze fysieke locaties helpen we u persoonlijk verder en kijken we ook met u mee naar de mogelijke vergoedingen.

In het kader van de MRA-beugel kosten is het belangrijk om te weten dat wij werken op basis van ‘niet goed = geld terug’. Bent u niet tevreden of werkt de MRA-beugel niet voor u, dan krijgt u de aankoopkosten van de beugel (vrijwel) volledig terug.

Waarom een MRA-beugel?

MRA staat voor Mandibulair Repositie Apparaat en zorgt er in feite voor dat het zachte weefsel in de keelholte niet zorgt voor blokkades tijdens het slapen. De blokkades door dit weefsel zorgen namelijk voor het gesnurk. Het geluidsniveau kan oplopen tot wel 80 dB en dat is extreem hinderlijk. Niet alleen voor de persoon die naast de snurker ligt; ook snurkers hebben een slaapkwaliteit die ver onder het gewenste niveau ligt. Het mag dan ook niet verrassend zijn dat snurken relatieproblemen kan veroorzaken, vermoeidheid, verlaagde concentratie en problemen met de gezondheid. Zeker wanneer het om een slaapapneu gaat overigens; in die gevallen neemt u het beste direct contact op met uw huisarts. In alle andere gevallen kunt u bij ons terecht.

Het risico op snurken is groter bij mensen die regelmatig drinken (vooral alcohol vlak voor bedtijd), oudere mensen en rokers. Wil je naast de MRA-beugel extra stappen zetten om de kwaliteit van het slapen te verbeteren voor jezelf en je partner, dan is stoppen met alcohol drinken 2 uur voor bedtijd een goed begin, net als het stoppen met roken.

Voordelen van de snurkbeugel

 • Wetenschappelijk bewijs toont keer op keer aan dat een snurkbeugel de meest effectieve en comfortabele behandeling is tegen snurken en apneu.
 • Onze snurkbeugels zijn onopvallend en wennen binnen enkele dagen.
 • De snurkbeugel is voor snurk- en apneupatiënten het onmisbare hulpmiddel om uitgerust op te staan.
 • 90% van de gebruikers draagt de snurkbeugel 5 jaar of langer.
 • We luisteren goed naar uw vragen en wensen en vinden samen met u de meest effectieve antisnurk- en apneubehandeling.
 • Niet goed? Geld terug! Met een snurkbeugel van SomnoMed loopt u geen financieel risico.

Wordt de MRA-beugel vergoed door de verzekeraar?

Waarom de Snurkpoli?

 • Uw snurk- of apneubeugel is binnen 3 weken gereed.
 • Geen wachtlijsten.
 • Al meer dan 10 jaar aan de top.
 • Gespecialiseerd in het aanmeten van MRA snurk- en apneubeugels.
 • Beste behandelresultaten en nazorg.
 • Hoogste cliëntbeoordelingen.
 • Persoonlijke aandacht.
 • Meerdere vestigingen in Nederland.

De zorgverzekeraar dekt vaak alle kosten wanneer het gaat om een slaapapneu. Gaat het om een snurkprobleem dat niet het gevolg is van een slaapapneu, dan zijn de dekkingen vaak kariger. Je vindt hierover meer informatie in de polis van je verzekeraar.

Uiteraard kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw situatie. Wij bieden professionele snurkbeugels aan, waarbij de MRA-beugel kosten relatief laag blijven omdat we ook op de prijzen letten. Bevalt het u niet of is het probleem niet opgelost nadat u onze MRA-beugels geprobeerd en gebruikt heeft? Dan krijgt u geld terug.

MRA-beugel

Kiest u ook voor de MRA-snurkbeugel?

Een MRA-beugel op maat is een comfortabele en effectieve oplossing bij snurkproblemen. Bij de meeste mensen nemen de ergste snurkproblemen al binnen enkele dagen af, om vervolgens helemaal te verdwijnen. Veel van onze klanten gebruiken de snurkbeugel al jaren en intussen heeft de MRA-beugel meer dan een half miljoen mensen wereldwijd geholpen met een einde maken aan problemen met snurken.

Vandaag nog de eerste stap zetten?

Wilt u ook eens kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie of wilt u uw vragen aan een specialist stellen, om te kijken of de MRA-beugel een goede oplossing is voor uw probleem? Neem dan contact met ons op zodat we direct een afspraak kunnen maken bij een van onze fysieke vestigingen door heel het land. Samen zorgen we ervoor dat de nachtrust verbetert, irritaties afnemen en het risico op gezondheidsproblemen verkleind wordt.

Snurkbeugel bij 96% succesvol

Kom nu in actie

Stoppen met snurken

Wilt u een oplossing voor uw gesnurk, de slapeloze nachten of de overlast voor uw partner? De Snurkpoli is expert op het gebied van snurkproblemen en helpt u van uw klachten af!

Doe de snurktest

Slaapapneu behandelen

Snurken kan een indicatie zijn van slaapapneu (OSAS). Dit is een aandoening waarbij de ademhaling meerdere keren per uur achterwege blijft. Slaapapneu brengt serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee.

Doe de apneutest

Slaapapneu behandelen

Snurken kan een indicatie zijn van slaapapneu (OSAS). Dit is een aandoening waarbij de ademhaling meerdere keren per uur achterwege blijft. Slaapapneu brengt serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee.

Doe de apneutest

Direct een afspraak maken

Wereldwijd heeft de snurkbeugel al meer dan 500.000 mensen geholpen met het oplossen van het snurkprobleem. De snurkpoli heeft meerdere vestigingen in het land. Maak nu een afspraak en stop ook met snurken!

Direct een afspraak maken