Snurkbeugel; een snurkbeugel op maat is altijd de beste oplossing

Herkent u de volgende klachten?

 • Zwaar snurken met een stokkende ademhaling, gevolgd door harde snurk-uithalen
 • Hartfalen of een hartaanval
 • Een hersenbloeding in het verleden
 • Ochtendhoofdpijn
 • Depressie of burn-out
 • Overgewicht of diabetes 2
 • Verstoorde schildklierwerking
 • Aderverkalking of een te hoog cholesterolgehalte
 • Hoge bloeddruk
 • Glaucoom

Dit zijn allemaal symptomen van slaapapneu. De kans is reëel dat u aan deze gevaarlijke aandoening lijdt. Kom daarom vandaag nog in actie.

De snurkbeugel heeft al meer dan een half miljoen mensen van het snurken afgeholpen. Een snurkende partner is bijzonder vervelend. Bent u de snurker, dan is het al niet veel beter. Wanneer een van de personen veel en luid snurkt, gaat de kwaliteit van de nachtrust sterk achteruit. Niet alleen wordt er minder geslapen, u slaapt ook minder diep wanneer er constant geluid aanwezig is. De anti-snurkbeugel (MRA-beugel) is de beste oplossing om hier een einde aan te maken. Snurkbeugels zorgen er namelijk voor dat u stopt met snurken. Daardoor gaat de nachtrust er flink op vooruit.

Waarom kiest u voor een snurkbeugel?

Snurken is niet alleen vervelend, het kan ook schadelijk zijn. En dat geldt op verschillende vlakken. Denk aan mensen die gescheiden slapen vanwege het snurken en daardoor geen intimiteit meer hebben. Of nachtrust die zo ver achteruitloopt dat u zich overdag niet meer kunt focussen. Uiteindelijk kan het zelfs leiden tot gezondheidsproblemen. We hebben nou eenmaal onze slaapuren hard nodig.

Is het snurken het gevolg van een slaapapneu, dan kunnen er meer problemen zijn dan u denkt. Doe daarom de snurktest op onze website of neem contact op met een van onze vestigingen zodat we u persoonlijk kunnen helpen wanneer u denkt dat er meer aan de hand is.

Voordelen van de snurkbeugel

 • Wetenschappelijk bewijs toont keer op keer aan dat een snurkbeugel de meest effectieve en comfortabele behandeling is tegen snurken en apneu.
 • Onze snurkbeugels zijn onopvallend en wennen binnen enkele dagen.
 • De snurkbeugel is voor snurk- en apneupatiënten het onmisbare hulpmiddel om uitgerust op te staan.
 • 90% van de gebruikers draagt de snurkbeugel 5 jaar of langer.
 • We luisteren goed naar uw vragen en wensen en vinden samen met u de meest effectieve antisnurk- en apneubehandeling.
 • Niet goed? Geld terug! Met een snurkbeugel van SomnoMed loopt u geen financieel risico.

Snurkbeugels zijn de logische oplossing

Waarom de Snurkpoli?

 • Uw snurk- of apneubeugel is binnen 3 weken gereed.
 • Geen wachtlijsten.
 • Al meer dan 10 jaar aan de top.
 • Gespecialiseerd in het aanmeten van MRA snurk- en apneubeugels.
 • Beste behandelresultaten en nazorg.
 • Hoogste cliëntbeoordelingen.
 • Persoonlijke aandacht.
 • Meerdere vestigingen in Nederland.

Snurken is niet veel meer dan het vibreren van het zachte weefsel in de keel, waar bijzondere geluiden uit voort kunnen komen. Snurken tegengaan begint met ervoor te zorgen dat het weefsel niet meer zo gaat vibreren. Dat is waar de anti snurkbeugels in beeld komen. Er is geen operatie voor nodig, geen enorme ingreep en geen rare behandelmethodes waar u veel voor moet betalen.

De MRA-beugels zijn wetenschappelijk bewezen effectief en kunnen altijd op maat gemaakt worden. Dat is belangrijk voor ons, want we willen u altijd een snurkbeugel op maat aan kunnen bieden. Zo weten we zeker dat de anti-snurkbeugels effectief én comfortabel zijn. Het laatste is minstens zo belangrijk omdat het wel om uw slaap gaat. Met een snurkbeugels die niet in de weg zit en die niet vervelend voelt, weet u zeker dat u makkelijk en goed in slaap kunt vallen.

Snurkbeugel

Wetenschappelijke snurkbeugels zoals van de tandarts

Een anti-snurkbeugel van de tandarts? Het klinkt misschien vreemd, maar is het niet. Wanneer het gaat om anti-snurkbeugels, dan gaat het om de kennis vanuit de tandheelkunde en de slaapgeneeskunde. Een snurkbeugel zorgt er in feite voor dat de onderkaak iets naar voren gedrukt wordt tijdens het slapen, waardoor het zachte weefsel in de keelholte niet meer gaat vibreren en daarmee houdt het snurken op. Uiteraard kunt u erop rekenen dat u bij ons uitsluitend de beste kwaliteit vindt, zoals de anti-snurkbeugels van de tandarts.

Vandaag nog de eerste stap zetten?

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor het snurkprobleem van u of uw partner? Kijk dan eens rond op onze website waar u alle informatie vindt over snurkbeugels. Vervolgens kunt u een afspraak maken bij een van onze vestigingen, zodat we samen kunnen kijken naar het probleem en de oplossing. Lijkt het te gaan om slaapapneu, dan raden we u aan om naar de huisarts te gaan, of een van onze samenwerkingspartners voor verder onderzoek.

Een anti-snurkbeugel op maat zorgt ervoor dat de problemen vaak al binnen dagen verdwijnen. Veel van onze klanten gebruiken de snurkbeugels al jaren en hebben duidelijk gemerkt dat zij beter presteren, gezonder zijn én weer intiem kunnen zijn met hun partner. Neemt u vandaag nog contact met ons op zodat we de eerste stap in kunnen plannen?

Snurkbeugel bij 96% succesvol

Kom nu in actie

Stoppen met snurken

Wilt u een oplossing voor uw gesnurk, de slapeloze nachten of de overlast voor uw partner? De Snurkpoli is expert op het gebied van snurkproblemen en helpt u van uw klachten af!

Doe de snurktest

Slaapapneu behandelen

Snurken kan een indicatie zijn van slaapapneu (OSAS). Dit is een aandoening waarbij de ademhaling meerdere keren per uur achterwege blijft. Slaapapneu brengt serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee.

Doe de apneutest

Slaapapneu behandelen

Snurken kan een indicatie zijn van slaapapneu (OSAS). Dit is een aandoening waarbij de ademhaling meerdere keren per uur achterwege blijft. Slaapapneu brengt serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee.

Doe de apneutest

Direct een afspraak maken

Wereldwijd heeft de snurkbeugel al meer dan 500.000 mensen geholpen met het oplossen van het snurkprobleem. De snurkpoli heeft meerdere vestigingen in het land. Maak nu een afspraak en stop ook met snurken!

Direct een afspraak maken