Snurkpoli Uden - Bernhoven Ziekenhuis Uden

De Snurkpoli Uden is gevestigd in het Bernhoven Ziekenhuis Uden, een praktijk met een zeer hoog kwaliteits- en serviceniveau. Er wordt gewerkt met hoogwaardige, innovatieve apparatuur, er is expertise in complexe problemen en het team volgt continu de meest actuele scholing. Voor een adequate diagnose en behandeling wordt er samengewerkt met interne en externe partners, waaronder KNO-artsen, slaapcentra, tandtechnisch laboratorium Goedegebuure en SomnoMed.

Niek Gerlach is kaakchirurg. Hij voltooide in 2001 de opleiding Tandheelkunde en studeerde aansluitend Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2010 heeft hij hier zijn opleiding tot Mond, Kaak en Aangezichtschirurg afgerond. Aan deze universiteit deed hij ook zijn promotie-onderzoek, begin 2018 is hij gepromoveerd tot doctor. In 2019 heeft hij zijn Master of Science in de Aangezichtschirugie aan de Universität Witten/Herdecke in Duitsland behaald. Niek is NVTS-gecertificeerd en werkt in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Ziekenhuis Bernhoven. Hij wordt door zijn patiënten gewaardeerd om zijn deskundigheid en sterke communicatieve eigenschappen.

De behandelingen vinden plaats in een comfortabele en persoonlijke omgeving. Het team werkt op prettige wijze samen en alle medewerkers zijn zich zeer bewust van het vertrouwen dat de cliënt in hen stelt. De praktijk in het Bernhoven Ziekenhuis is gelegen aan de A50, afslag 14. Het Bernhoven Ziekenhuis is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er is een bushalte voor het ziekenhuis. De praktijk is probleemloos toegankelijk voor minder validen of mensen in een rolstoel.

Nistelrodeseweg 10
5406 PT Uden

Voor een afspraak bel 0413 40 16 54 (maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 – 15.00 uur), stuur een mail naar snurkbeugel@bernhoven.nl of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier Uden