Roggestraat 158,
7311 CE Apeldoorn

Voor een afspraak bel 055 – 522 40 40, stuur een mail naar snurkpoli@beekparktandartsen.nl  of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier Apeldoorn

Snurkpoli Apeldoorn - Beekpark Tandartsen

De Snurkpoli Apeldoorn is onderdeel van Beekpark Tandartsen, een praktijk voor innovatieve, duurzame, plezierige tandheelkunde, afgestemd op de wensen en situatie van de individuele patiënt. Wij betrekken bij de behandeling elk mogelijk tandheelkundig specialisme, om de patiënt de beste oplossing te bieden.

Tandarts Rianne Rutten is gespecialiseerd in de behandeling van snurken en slaapapneu. Ze heeft haar accreditatie bij de NVTS (Nederlandse vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde) behaald. Door ervaring en een goed netwerk zijn al veel snurk- en/ of apneuproblemen verholpen. De patiënten waarderen de goede communicatie en begeleiding bij het dragen van de MRA beugel.

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop bij de behandeling. De praktijk bevindt zich centraal in Apeldoorn en hanteert ruime openingstijden. Tegenover de praktijk is een parkeergarage. Verder is de praktijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De praktijk is goed ingericht voor minder validen en mensen in een rolstoel.