Snurkpoli Lansingerland

De Snurkpoli Lansingerland is onderdeel van Tandartspraktijk Lansingerland, een praktijk waarin professionaliteit, duurzaamheid, innovatie en klantvriendelijkheid centraal staan. Bij Tandartsenpraktijk Lansingerland werken tandartsen, mondhygienisten en preventieassistenten nauw samen om, op basis van behoefte en wensen van de patiënt, de benodigde zorg te leveren.

Tandarts Wendy van Nassau heeft in 2014 haar accreditatie behaald bij de NVTS, Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde. De laatste jaren besteedt zij het grootste deel van haar tijd aan de behandeling van snurken en slaapapneu. Door haar ervaring, gebruik van moderne technieken en door goed te luisteren naar het verhaal van de patiënt heeft Wendy al veel mensen naar tevredenheid kunnen helpen.

Tandartspraktijk Lansingerland is gevestigd aan de Ranonkelweg 1 in Berkel en Rodenrijs. De praktijk is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. De praktijk is goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers.

Snurkpoli Lansingerland

Ranonkelweg 1,
2651 MX Berkel en Rodenrijs

Voor een afspraak bel 010 – 522 20 22, stuur een mail naar Tandartspraktijk Lansingerland of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier Lansingerland